Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Is jouw tuin klaar voor de zomer?

Geplaatst: 29-05-2024

Hoewel afgelopen maand de natste mei ooit was, staat de zomer toch echt voor de deur! Met temperaturen doorgaans tussen de 18 en 23 graden begint het langzaamaan toch echt zomer te worden. Is jouw tuin al klaar voor het lekkere weer? Mocht je tuin nog een vernieuwing kunnen gebruiken, misschien zijn een van onderstaande meubelen wel iets voor jou.

Montana Loungeset

Misschien heb je deze wel gespot in onze nieuwe bedrijfsvideo. Deze 3-delige set is ideaal voor onder een veranda of op een terrasje in de tuin. Het antraciet gepoedercoate frame is zeer weerbestendig, de dikke kussens zijn van de stof olefin, wat kleurechtheid als echt kenmerk heeft. De loungestoelen hebben de volgende afmetingen (BxDxH) in cm: (84,5x86,5x77,5). De loungebank is (215x86,5x77,5).

Bekijk Loungeset Montana

Zweefparasol Bermuda

Een loungeset is natuurlijk heerlijk om te genieten van de zon, maar het kan ook wel eens lekker zijn om (gedeeltelijk) schaduw te creëeren. Dan is er geen betere keuze dan deze parasol. De Bermuda kan 360 graden rond zijn as draaien, verticaal kantelen en diagonaal kantelen. Ook is deze net als Loungeset Montana voorzien van een gepoedercoat frame wat zorgt voor een lange levensduur. Geniet nog snel van onze actie: bij een bestelling van de Bermuda krijg je een mobiele parasolvoet en parasolhoef erbij!

Koop Zweefparasol Bermuda

Arezzo tuintafel

Deze tuintafel is een combinatie van praktisch en stijlvol. De spinpoot zorgt ervoor dat je gemakkelijk aan en af kunt schuiven wanneer er veel mensen om de tafel zitten. Het ovale blad is een echte trend in 2024 en is afgewerkt met een houtlook.

  • Lengte: 240 cm
  • Breedte: 113 cm
  • Hoogte: 74 cm

Tuintafel Arezzo

Nieuws overzicht